Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Παρουσία σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής Καλαμπάκας, εγκαινιάστηκε επίσημα στα Τρίκαλα το γραφείο το οποίο θα εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Ασπροποτάμου…

Το γραφείο βρίσκεται επί της οδού Μακεδονίας στη πόλη των Τρικάλων και πρόκειται για δωρεά της εκ Κρανέας καταγόμενης κας Ορέστη. Το νέο γραφείο είναι σύγχρονο και άνετο και μπορεί να εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους της περιοχής που διαμένουν στα Τρίκαλα αφού υπάρχουν τα Μητρώα αλλά και ότι άλλο χρειάζεται. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο για την περιοχή αντιδήμαρχο Γιώργο Κεραμά, ο οποίος έχει και την ευθύνη για την περιοχή του Ασπροποτάμου, «ο νέος λειτουργικός χώρος έχει τεθεί στη διάθεση των πολιτών, οι οποίοι μπορούν να εξυπηρετούνται γρήγορα κι εύκολα. Παράλληλα απαλλάσσεται και ο Δήμος Καλαμπάκας από ένα ακόμη δυσβάστακτο ενοίκιο».

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεωασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος και παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές κ.κ. Σκρέκας, Ταμήλος, ο δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Καλαμπάκας κ. Γ. Δήμου, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κρανιάς κ. Σπύρος Μόκκας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και αρκετός κόσμος.